به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

لینک دوستان

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    الکترو اسموک و قلیان شارژی CE4


    الکترو اسموک و قلیان شارژی CE4

    الکترو اسموک و قلیان شارژی CE4 قلیان و سیگار جیبی برای ترک سیگار را با قیمت 180000 هزار تومان از ما بخرید .



    فروش ویژه محصولات دیجیتال

    فروش ویژه محصولات دیجیتال با قیمت و تخفیف های ویژه شامل هندزفری - اسپیکر - هدست - دسته بازی - لوازم موبایل
    خرید و پرداخت آنلاین بالای 100 هزارتومان ارسال رایگان دارد - دایان شاپ

    ارتباط با ما در روبیکا

    ارتباط با ما در روبیکا

    ارتباط با ما در ایتا

    ارتباط با ما در ایتا

    ارتباط با ما در تلگرام

    ارتباط با ما در تلگرام

    سیکل قاعدگی یک سیکل هورمونی ماهیانه است که به زنان کمک می کند تا برای بارداری آماده شوند. این سیکل از دوران بلوغ یک دختر آغاز شده و با یائسگی او به پایان می رسد.

    در طول قاعدگی ممکن است دچار افزایش وزن شوید که بین ۱ تا ۳ کیلو متغیر است و پس از پایان خونریزی به وزن نرمال باز می گردد. این موضوع یکی از علائک سندروم پیش قاعدگی است. سندروم پیش قاعدگی ترکیبی از علائم روحی و جسمی که پس از مرحله ی تخمک گذاری و به دلیل کاهش ناگهانی سطح استروژن و پروژسترون در بدن رخ می دهد.

    این علائم با پایان قاعدگی و بازگشت سطح هورمونی به حالت نرمال کاهش می یابد. علائم پیش قاعدگی شروع می شوند و شما را حسابی حساس می کنند، از طرف دیگر عدد روی ترازو خبرهای بدی برای شما دارد، انگار که همه چیز بر علیه شماست. اما نگران نباشید. افزایش وزن در طول قاعدگی کاملا طبیعی است و بسیاری از زنان برای کاهش وزن اضافی در این دوره تلاش می کنند. اما اگر این ترفندها را بدانید، به راحتی می توانید  از شر این وزن اضافی خلاص شوید. با برنافیت همراه باشید.

    پیشنهاد برنافیت: رنگ خون قاعدگی چه ارتباطی با سلامتی دارد؟!

     

     دلایل افزایش وزن در طول قاعدگی چیست؟ 

    ۱- احتباس آب

    احتباس آب یکی از دلایل اصلی افزایش وزن در طول قاعدگی است. این موضوع به دلیل نوسانات هورمونی در این دوره رخ می دهد. پس از تخمک گذاری، سطح استروژن و پروژسترون کاهش می یابد که نشانه ی آماده شدن شما برای قاعدگی بعدی است. این دو هورمون تعادل آب را در بدن تنظیم می کنند. زمانی که سطح آنها کم باشد، مایعات در بافت ها جمع می شوند و شما احساس سنگینی، تورم و اضافه وزن می کنید. شما حبس مایعات را کاملا در سینه ها یا شکم کاملا می توانید احساس کنید. این موضوع وزن آب بدن شما را افزایش می دهد، اما به این معنا نیست که میزان چربی های شما اضافه شده.

    پیشنهاد برنافیت: کاهش وزن با آب ؛ برای کاهش وزن روزانه چند لیوان آب بنوشیم؟

     

    ۲-اختلال در هضم غذا

    در اینجا نیز هورمون ها مقصر اصلی محسوب می شوند. عدم تعادل هورمونی حرکات دودی شکل روده را کاهش می دهد و در پروسه ی هضم اختلال ایجاد می کند. گاهی اوقات، نوسانات هورمون های استروژن و پروژسترون، موجب حبس گاز در شکم و در نتیجه نفخ و یبوست می شود.

    به دلیل ترشح پروستاگلندین ها- مواد شیمیایی هورمون مانندی که موجب انقباض رحم می شود- ممکن است دچار شکم درد شوید. طبق مطالعات، این علائم باعث افزایش حساسیت مقعدی در بیماران مبتلا به سندروم روده ی تحریک پذیر می شود.

     

    ۳- کاهش تحرک

    بسیاری از زنان با شروع قاعدگی دست از ورزش بر می دارند.این موضوع به این دلیل رخ می دهد که زمانی که در دوره ی خونریزی هستید و احساس خوبی ندارید، بدن و ذهن شما خسته و تنبل می شود. در نتیجه یا تحرک شما به طور کلی کم می شود و یا جلسات ورزشی خود را با تلاش کمتری به پایان می رسانید، در نتیجه وزن آب بدن شما زیاد شده و بدنتان شروع به چربی سازی می کند.

    به جای اینکه ورزش خود را کاملا کنار بگذارید، بهتر است تمرین های تنفس و حرکات آُان یوگا را تنجام دهید تا اکسیژن کافی به ماهیچه های شما برسد تا دردهای قاعدگی شما نیز کاهش یابد.

    پیشنهاد برنافیت: کشش های مفید برای افراد بی تحرک

     

    ۴- مشکلات روده ای

    بسیاری از زنان در طول قاعدگی دچار مشکلات روده ای از قبیل یبوست، سوهاضمه  و نفخ می شوند. افزایش سطح پروژسترون تنها چند روز پیش از دوران قاعدگی مشکلات روده ی شما را از بین می برد. کل لوله ی گوارشی در این دوران تنبل شده و موجب یبوست می شود.

     

    ۵- افزایش ولع های غذایی

    افزایش ولع های غذایی و پرخوری از دیگر دلایل افزایش وزن قبل و طول دوران قاعدگی می شود. سیکل استروژن- پروژسترون دلیل اصلی پرخوری است. سطوح استروژن به طور کلی چند روز پیش از قاعدگی افزایش یافته و درست در زمان قاعدگی کاهش می یابد. این موضوع موجب تنظیم ترشح سروتونین و کاهش آن می شود. سطح پایین سروتونین موجب افزایش ولع به غذاهای شیرین و فرآوری شده می شود که دلیل اصلی افزایش وزن در این دوره است.

    پیشنهاد برنافیت: هوس های غذایی چه پیامی دارند؟

     

    ۶- کاهش سطح منیزیم

    درست پیش از سیکل قاعدگی، سطح منیزیم در بدن شما کاهش می یابد. این موضوع موجب کاهش انسولین و در نتیجه میل به مصرف گلوکز می شود. این موضوع ولع افراد را نسبت به مواد غذایی شیرین افزایش داده و موجب  افزای وزن می شود.

     

    ۷-  تغییرات خلق و خو

    تغییرات خلق و خو از شایع ترین علادم پیش قاعدگی است. ولع غذایی و تغییرات خلق و خو اغلب به هم وابسته اند. بازی هورمون ها موجب می شود که تمایل شما برای مصرف غذاهای شور و شیرین افزایش یابد. این غذاها به دلیل ناسالم بودن موجب افزایش وزن شما می شوند.

    حالا که با دلایل افزایش وزن در طول قاعدگی آشنا شدید، وقت آن رسیده تا روش های برای مقابله با آن پیدا کنید.

    بیشتر بخوانید: ۱۰ غذایی که خلق و خوی تان را بهتر می کند

     

    روش هایی برای جلوگیری از افزایش وزن در طول قاعدگی

    ۱- آماده باشید

    شاید کمی مبهم باشد، اما اگر می خواهید از سیکل خود و پاسخ بدن به تغییرات هورمونی آگاه شوید باید تمام دلایل افزایش وزن در طول قاعدگی را بدانید. سعی کنید در این دوران آشپزخانه ی خود را با میان وعده های سالم مثل پاپ کورن، میوه ها و کیک های کم شیرین خانگی پر کنید تا زمانی که احساس گرسنگی می کنید، به سراغ غذاهای غیر سالم نروید.

     

    ۲-  میزان مصرف کافئین را کاهش دهید

    از آنجا که در دوران قاعدگی مضطرب تر و نگران تر هستید، کاهش مصرف کافئین موجب می شود تا آرام تر شوید و احساس اضطراب کمتری داشته باشید.

    پیشنهاد برنافیت: مصرف کافئین چه مضراتی برای نوجوانان دارد؟

     

    ۳- آب بنوشید

    نوشیدن آب موجب هیدراته شدن سلول ها و خارج کردن سموم از روده ها می شود و متابولیسم شما را افزایش می دهد. این کار باعث می شود تا از افزایش وزن قبل و بعد از قاعدگی جلوگیری شود.

     

    ۴- وعده ها را حذف نکنید

    حداقل ۵ تا ۶ وعده غذا در روز مصرف کنید. در کنار صبحانه، نهار و شام دو میان وعده در روز مصرف کنید. این کار متابولیسم شما را افزایش داده، هورمون ها را متعادل می کند و شما را سیر نگه می دارد.

     

    ۵- نمک را حذف کنید

    غذاهای شور و پر از سدیم مثل جانک فودها و غذاهای فرآوری شده موجب احتباس آب در بدن می شود. حذف این نوع غذاها پیش و پس از ورزش از افزایش وزن جلوگیری می کند.

    پیشنهاد برنافیت: علائمی که نشان می دهد باید مصرف نمک خود را قطع کنید

     

     ۶- مکمل مصرف کنید

    کلسیم

    کلسیم برای مقابله با سندروم پیش قاعدگی بسیار مفید است، بنابراین توصیه می شود در طول این دوران به اندازه ی کافی کلسیم مصرف کنید. می توانید از گیاهان دارویی و مدر برای کنترل وزن نیز استفاده کنید.

     

    منیزیم

    منیزیم ماده ی مغذی دیگریست که شما برای تعادل هورمون ها باید مصرف کنید.

     

    امگا ۳

    مکمل های امگا ۳ به کاهش سطح استرس در دوران پیش قاعدگی و در نتیجه کاهش مصرف غذاهای ناسالم کمک می کند. البته بهتر است پیش از مصرف این مکمل با یک پزشک متخصص مشورت کنید، چرا که ممکن است دارای آثار معکوس بر روی بدن باشد.

    بیشتر بخوانید: جادوی امگا ۳ در کاهش وزن

     

    ویتامین ها

    ویتامین B6 موجب کاهش استروژن و افزایش پروژسترون در خون می شود. این کار به تعادل هورمون ها و در نتیجه افزایش وزن کمک می کند. برای رهایی از علائم پیش قاعدگی ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلی گرم ویتامین B6 در روز مصرف کنید.

     

    در طول قاعدگی چند کیلو وزن اضافه می کنید؟

    در طول قاعدگی ممکن است بین ۱ تا ۳ کیلو وزن اضافه کنید.

     

    اضافه وزن دوران قاعدگی چقدر طول می کشد؟

    برای بسیاری از زنان افزایش وزن تنها تا اولین روز قاعدگی طول می کشد، اما اگر به سندروم تخمدان پلی کیستیک یا مشکلات متابولیسمی دیگری دچار باشید، اضافه وزن شما نیز بیشتر خواهد بود. حتی ممکن است کاهش این وزن اضافی برای شما سخت تر باشد.

    پیشنهاد برنافیت: اگر از سندروم پیش قاعدگی رنج می برید

     

    پس از قاعدگی چقدر طول می کشد تا به وزن اولیه بازگردید؟

    شما به محض شروع قاعدگی شروع به کم کردن وزن اضافی می کنید. برای کاهش وزن آب بدن به ۳ تا ۴ روز نیاز دارید. با این حال بسته به سبک زندگی و عادت های غذایی ممکن است کاهش این وزن اضافه شده ۷ تا ۸ روز به طول بیانجامد.

    مترجم: مریم اصیلی


    منبع

    نوشته دلایل اصلی افزایش وزن در طول قاعدگی و روش های پیشگیری از آن اولین بار در مدل لباس. پدیدار شد.

    ساناز محمدی
    چهارشنبه 29 آبان 1398 - 2:27
    بازدید : 357
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 7338
    تعداد کل نظرات : 3

    خبرنامه